EUC » Vereinbarungen » 2022-2028 (EWP) » Vereinbarung ansehen » 10754

Allgemeine Informationen
ID Partneruniversität Valid in Academic Years EWP/Approval Status
10754 PL POZNAN04 2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 Fully approved (EWP channels)
Conditions
# Heimatuniversität → Receiving University Mobilität Fakultät / Fakultät Partner Academic Unit ISCED Blended EQF Level Total Mobilities Per Year Duration Per Person Per Year Total Duration Per Year Recommended Languages Other Info Terms ist aktiv
1 TR ANKARA01 → PL POZNAN04 outgoing SMS Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği
Fen Bilimleri Enstitüsü → Gıda Mühendisliği
- 0721 → Food processing
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 No 6/7 2 5.00 months 10.00 months İngilizce → B2
Lehçe → B2
- Yes
2 PL POZNAN04 → TR ANKARA01 incoming SMS Sağlık Bilimleri Fakültesi → Beslenme ve Diyetetik
Sağlık Bilimleri Enstitüsü →
- 0721 → Food processing
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 No 6/7 2 5.00 months 10.00 months İngilizce → B1
Türkçe → B1
- Yes
3 TR ANKARA01 → PL POZNAN04 outgoing STA Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği
- 0721 → Food processing
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 No - 2 5.00 days 10.00 days İngilizce → B2
Lehçe → B2
- Yes
4 PL POZNAN04 → TR ANKARA01 incoming STA Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği
- 0721 → Food processing
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 No - 2 5.00 days 10.00 days İngilizce → B2
Türkçe → B2
- Yes
5 TR ANKARA01 → PL POZNAN04 outgoing STT Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği
- 0721 → Food processing
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 No - 2 5.00 days 10.00 days İngilizce → B1
- Yes
6 PL POZNAN04 → TR ANKARA01 incoming STT Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği
- 0721 → Food processing
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 No - 2 5.00 days 10.00 days İngilizce → B1
- Yes



Notizen
Bewerbernotizen