# |
Gönderen Üniversite → Alan Üniversite |
Yön |
Hareketlilik |
Fakülte / Bölüm |
Partner Akademik Birim |
ISCED |
Akademik Yıllar |
Karma? |
EQF Düzeyi |
Yıllık Toplam Hareketlilik Sayısı |
Kalış Süresi (Kişi/Yıl) |
Toplam Kalış Süresi (Yıllık) |
Önerilen Dil Becerileri |
Diğer Şartlar |
Etkin? |
1 |
TR ANKARA01 →
PL WARSZAW05 |
outgoing |
SMS |
Gıda Güvenliği Enstitüsü → ** Tüm Bölümler ** |
- |
0721 → Food Processing |
2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 |
Hayır |
7 |
2 |
5.00 months
|
10.00 months
|
İngilizce → B2 |
Görüntüle
Incoming students can create their LA on the basis of all English subjects offered by SGGW, not just from one specific faculty. The courses offer in English for PhD students is limited. We recommend students of 3rd cycle to do an internship within Erasmus+.
|
Evet |
2 |
PL WARSZAW05 →
TR ANKARA01 |
incoming |
SMS |
Gıda Güvenliği Enstitüsü → ** Tüm Bölümler ** |
- |
0721 → Food Processing |
2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 |
Hayır |
7 |
2 |
5.00 months
|
10.00 months
|
İngilizce → B1 |
-
|
Evet |
3 |
TR ANKARA01 →
PL WARSZAW05 |
outgoing |
STA |
Gıda Güvenliği Enstitüsü → ** Tüm Bölümler ** |
- |
0721 → Food Processing |
2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 |
Hayır |
- |
1 |
5.00 days
|
5.00 days
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
4 |
PL WARSZAW05 →
TR ANKARA01 |
incoming |
STA |
Gıda Güvenliği Enstitüsü → ** Tüm Bölümler ** |
- |
0721 → Food Processing |
2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 |
Hayır |
- |
1 |
5.00 days
|
5.00 days
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
|