# |
Gönderen Üniversite → Alan Üniversite |
Yön |
Hareketlilik |
Fakülte / Bölüm |
Partner Akademik Birim |
ISCED |
Akademik Yıllar |
Karma? |
EQF Düzeyi |
Yıllık Toplam Hareketlilik Sayısı |
Kalış Süresi (Kişi/Yıl) |
Toplam Kalış Süresi (Yıllık) |
Önerilen Dil Becerileri |
Diğer Şartlar |
Etkin? |
1 |
TR ANKARA01 →
F BEAUVAI02 |
outgoing |
SMS |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Fen Bilimleri Enstitüsü → Gıda Mühendisliği |
- |
0721 → Food Processing |
2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 |
Hayır |
6/7 |
2 |
6.00 months
|
12.00 months
|
İngilizce → B1 Fransızca → B1 |
Görüntüle
Food Engineering
|
Evet |
2 |
F BEAUVAI02 →
TR ANKARA01 |
incoming |
SMS |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Fen Bilimleri Enstitüsü → Gıda Mühendisliği |
- |
0721 → Food Processing |
2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 |
Hayır |
6/7 |
2 |
6.00 months
|
12.00 months
|
İngilizce → B1 |
Görüntüle
Food Engineering
|
Evet |
3 |
TR ANKARA01 →
F BEAUVAI02 |
outgoing |
STA |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Fen Bilimleri Enstitüsü → Gıda Mühendisliği |
- |
0721 → Food Processing |
2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 |
Hayır |
- |
2 |
5.00 days
|
10.00 days
|
İngilizce → B2 |
Görüntüle
Food Engineering
|
Evet |
4 |
F BEAUVAI02 →
TR ANKARA01 |
incoming |
STA |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Fen Bilimleri Enstitüsü → Gıda Mühendisliği |
- |
0721 → Food Processing |
2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 |
Hayır |
- |
2 |
5.00 days
|
10.00 days
|
İngilizce → B2 |
Görüntüle
Food Engineering
|
Evet |
|